Jobb en dag for verdensfred den 16.okt

Fredag 16. oktober er ‘jobb en dag for verdensfred’. På denne dagen vil folk over hele verden dedikere en dagslønn eller en annen sum, til det internasjonale temple prosjektfondet.

Hvert eneste øre går til å oppfylle Ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche sin medfølende visjon om å bygge et Kadampa Temple i hver eneste by i verden - både urbane templer og større, tradisjonelle templer for verdensfred. Dette er en av de mest meningsfulle tingene vi kan gjøre fordi disse stedene skapes ekte indre fred og som Geshe-la sier:


“Kun ved å skape fred i vår eget sinn og hjelpe andre til å gjøre det samme kan vi nå fred i denne verden.”

Ærverdige Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche.

 

Geshe-la-outside-NY-Temple_web-422x422.jpg

Hva er det internasjonale tempel prosjektet?

Når Ærverdige Geshe-la åpnet det første Tempelet for verdensfred på Manjushri i 1997, uttrykte han et ønske om å skape et moderne buddhistisk tempel i alle store byer i verden. For å kunne gjøre dette og mange andre aktiviteter, stiftet han det internasjonale tempel prosjektet (ITP)

Omfanget og aktivitetene til ITP utvikler seg stadig i respons til moderne folks behov. Prosjektets mål nås hovedsakelig gjennom å utvikle og bygge tradisjonelle og utradisjonelle templer, meditasjons- og retrett sentere. Samt aktiviteter gjennom Verdensfred Keffer of Tharpa Publikasjoner.


Klikk her for å gi en donasjon
Previous
Previous

Å bøye seg for nymånen

Next
Next

Meditasjonssenteret på Majorstuen feirer 3 år i dag!