Syv Buddhaer for vår tid

Under den Internasjonale høstfestivalen online 2020 vil Gen-la Kelsang Dekyong hovedlæreren i NKT gi kraftliggjøring og undervisning av de syv medisin buddhaene.

Ved å motta krafteliggjøresen av disse Buddhaene vil du motta de spesielle velsignelsene av deres kropp, tale og sinn. Du vil få lov til å inngå i øvelsene av disse buddhane slik at du kan oppnå en spesiell kroppslig, verbal og mental kraft som vil gjøre deg i stand til å bistå alle moderlige vesen.

Hvem er de syv medisin buddhaene?
Buddha Shakyamuni avslørte øvelsene av medisin buddha i et sted som heter Vaishali i India. Han ga til 36 000 bodhisattva disipler sutraen som heter '80 000 vers som hovedsakelig avslører instruksjonene til øvelsen av medisin buddha’.

Mens Buddha underviste, hadde noen disipler utviklet mistro om eksistensen av slike opplyste vesen. For å fjerne deres mistro fra deres sinn, emanerte Buddha lysstråler fra sitt hjerte og inviterte de syv medisin buddhaene til å fremstå i Vaishali, slik at alle de 36 000 disiplene kunne se dem direkte. Buddha introduserte hver av de syv buddhane ved å si:

medicine_buddha_3_narrow-1.jpg

Denne Buddhaen er Tathagata Medisin Guru.
Han kommer fra det østelige edellandet 'lapisjuvel-land

Denne Buddhaen er Tathagata Konge av Klar Viten.

Denne Buddhaen er Tathagata Melodiøst Hav av Dharma Forskynt

Denne Buddhaen er Tathagata Ypperste Herlighet Fri fra Sorg.

Denne Buddhaen er Tathagata Plettfrie Glimrende Gull

Denne Buddhaen er Tathagata Kongen av Melodiøs lyd

Denne Buddhaen er Tathagata Strålende Berømmelse av Utstrålende Tegn

Det er sagt at ved å høre disse instruksjonene om medisin buddha, 36 000 mennesker og syv hundre tusen ikke-menneskelige vesen oppnådde innsikt.

Møt medisin buddhaene og motta deres velsignelser
Book den internasjonale høst-festivalen i dag:

Previous
Previous

Kunsten å forvandle vanskelige forhold

Next
Next

Å bøye seg for nymånen